Autoasin ammattilaiset: Marko Mäntylä, Auto-Markus Ky, Lappajärvi, Autoasi-korjaamo, yrittäjäomistaja

Ammattimaista huoltoa ja monipuolista asiantuntijuutta

Auto-Markus Ky on toiminut korjaamoalalla ennätykselliset 56 vuotta. Laadukkaan ja osaavan yrityksemme takana on pitkän työhistorian omaava henkilökunta, joka kouluttautuu jatkuvasti uuteen.

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit uusinta korjaamotekniikkaa käyttäen. Panostamme asiantuntevaan ja ammattitaitoiseen palveluun: teemme vuosimallista riippumatta kaikkien automerkkien määräaikais- ja vuosihuollot, ilmastointihuollot, päästömittaukset*, renkaanvaihdot ja renkaiden suuntaukset sekä muut huoltotyöt ajanmukaisilla välineillä, laitteilla ja tietotaidolla.
*ei diesel

Mopoharrastuksesta hyppy korjaamoarkeen

Kiinnostukseni autojen korjaamiseen alkoi jo ihan varhaislapsuudessa, kun pikkuveljen kanssa korjaamolla jotain aina ruuvattiin. Teinipoikana mopojen rassailu oli arkipäivää ja välillä ajeltiin peltoautolla. 15-vuotiaana auttelin jo isääni korjaamolla ja yläasteen jälkeen menin ammattikouluun ajoneuvoasentajalinjalle, armeijan jälkeen aloitin virallisesti työt isäni palkkalistoilla. Onhan sitä kilpaakin ajettu ja paras saavutus on Jääradan SM-hopea vuodelta 1998.

Korjaamoalalla olen työskennellyt lähemmäs 30 vuotta. Vuonna 1997 tehtiin Auto-Markus Ky:lla sukupolvenvaihdos minun aloittaessani korjaamoyrittäjänä. Isäni perusti alun perin yrityksen vuonna 1966, ja hänen jäätyään pois otin ohjat toiminnasta.

Asentajillamme on pitkät työhistoriat

Meillä on pitkät työhistoriat, meiltä löytyy kokemusta ja varmaa osaamista ja olemme korjaamoalan asiantuntijoita, mutta kilpailu alalla on kovaa. Lopulta se on kuitenkin asiakas, joka tekee aina sen päätöksen, tuleeko meidän korjaamoomme vai korjauttaako autonsa jossain muualla.

Tähän aikaan vuodesta meitä työllistävät erityisesti ilmastointihuollot ja perämoottorien huollot. Huoltojen määrä lisääntyy alkukeväästä tasaisesti ja kiihtyy juhannusviikosta alkusyksyyn. Töitä kuitenkin riittää tasaisesti ympäri vuoden. Lappajärvi on mökkipaikkakunta ja asiakasmäärä kasvaa mukavasti lomakausina. Korjaamo ja yleiset tilat ovat ajanmukaiset ja kunnossa. Asiakkaan suusta kuultuna ”korjaamon siisteys ja järjestelmällisyys on viimeisen päälle”.

Autoasi-korjaamoilla työskentelee valtava joukko raudanlujia korjaamoalan ammattilaisia. Tässä juttusarjassa esittelemme näitä osaajia ja korjaamojen arkea. Tutustu myös Autoasi-yrittäjien esittelyihin ja etsi sinulle lähin Autoasi-korjaamo.

Jaa sosiaalisessa mediassa