C & G Service Oy

CG Service Autoasi

Yhteystiedot

Pilvijärventie 45
02480 Kirkkonummi
Aukioloajat
Brembo Expert

Brembo Expert -sertifioitu jarruasiantuntija

Sähkö- ja hybridiasiantuntija

C & G Service on Kirkkonummella toimiva autohuoltoyritys, joka palvelee asiakkaitaan 20 vuoden kokemuksella. Olemme sitä mieltä, että auton huollon tulee häiritä mahdollisimman vähän autonkäyttäjän arjen rutiineja – liittyivätpä ne sitten kauppamatkoihin, työhön tai harrastuksiin.

Pyrimme olemaan aina palveleva ja joustava huoltokorjaamo, ja toimialaamme kuuluu kaikki normaaleista määräaikaishuolloista aina suurempiin moottori-/vaihteistokorjauksiin asti, myös sähkötyöt.

PERUSHUOLTO

Noudatamme aina tarkasti kullekin automerkille ja -mallille laadittuja huolto- ja korjausohjeita. Myös nopeasti yleistyvät autojen sähköiset huoltokirjat päivitämme huoltojen yhteydessä. Huollamme nykyään ammattitaidolla myös sähköautoja. Lisäpalveluna muun muassa katsastuspalvelut.

SÄHKÖTYÖT

Teemme auton vianmääritykset ja sähkötyöt eri automerkkeihin ja malleihin. Käytössämme on mm. G-Scan2– sekä Boschin monipuolinen testaustekniikka.

Erityisen tuttuja merkkejä meille ovat BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi, Skoda ja Seat, joita varten käytössämme oleva Autologic-testauslaitteisto varmistaa merkkitason diagnostiikkatarkkuuden.

PAKOKAASUTESTIT

Pakokaasu- ja OBD-testaukset voi teettää meillä hyvissä ajoin ennen katsastusta. Annamme testauksista todistukset, jotka ovat voimassa kolme kuukautta.

Testien teettämisestä etukäteen koituu iso ajansäästö, sillä testien yhteydessä selviää, tarvitseeko auto huoltotoimia jo ennen katsastusta. Jos tarvitsee, teemme uusintatestin korjausten jälkeen, jolloin katsastusasemalla selvityy vain yhdellä käynnillä.

OHJAUSKULMIEN SÄÄTÖ

Ohjauskulmien 4-pistesäädöt teemme uudella JohnBean Prism 42 Elite -laitteella. Sen avulla pystymme tarkistamaan auton kaikki oleelliset ohjausgeometrian arvot. Käytössämme on laaja, eri automerkkejä koskeva säätöarvojen tietokanta, ja tehdyistä säädöistä voimme tulostaa todistuksen.

RENGASTYÖT JA RENKAAT

Meiltä asiakas voi hankkia uudet renkaat autoonsa. Sen lisäksi suoritamme erilaisia renkaiden asennuksia ja renkaiden tasapainoituksia.

Käytössämme TPMS-ohjelmointilaite, eli myös aktiivisella rengaspainevalvonnalla varustettujen autojen renkaanvaihdot sujuvat.

ILMASTOINTIHUOLTO

Ilmastointi tuo mukavuutta autoiluun, mutta sekin tarvitsee huolenpitoa. Vain harva määräaikaishuolto-ohjelma sisältää ilmastoinnin huoltoa, joten se pitää muistaa hankkia lisätyönä. Kunnossakin olevasta järjestelmästä karkaa kaasuja 10 – 15 % vuosittain.

Vajaa järjestelmä kuormittaa kompressoria ja lisää polttoaineenkulutusta. Pahimmassa tapauksessa kaasuvajaus johtaa kalliiseen kompressorivaurioon.

Ilmastoinnin huoltaminen on luvanvaraista toimintaa. Asentajamme ovat Tukesin hyväksymiä ammattilaisia. Pystymme puhdistamaan höyrystinkennon ja ilmastointikanavat BG-tuotteilla.

FICON KIINTEISTÖHUOLTOAUTOJEN HUOLTO

Suoritamme yli 10 vuoden kokemuksella kiinteistöhuoltoautojen huollot ja korjaukset. Erityisen tuttuja meille ovat kotimaiset Ficon lisälaitteet. Suunnittelemme mielellämme kalustollenne täyden palvelun huoltosuunnitelman.

YRITYS

C & G Service Oy on vuonna 1998 perustettu autohuoltoyritys, joka on toiminut vuodesta 2003 Kirkkonummen Pilvijärventiellä. Kuulumme Autoasi-korjaamoketjuun ja henkilöstöömme kuuluu tällä hetkellä kuusi autokorjaamoalan ammattilaista.


Pyydä Huoltotarjous

    *Pakollinen kenttä

    Asiakkaan tiedot
    Ajoneuvon tiedot

    Onko kyseessä:

    Lisätietoja