TEBOIL Yliopistonkatu Turku

TEBOIL Yliopistonkatu Turku
Yliopistonkatu 6
20100 Turku
Aukioloajat
Varaa autohuolto tästä
Ajanvarauksen tästä tehneille timanttipesu veloituksetta.
Brembo Expert
Brembo Expert -Sertifioitu jarruasiantuntija
Pyydä huoltotarjous!

Teboil Yliopistonkadun henkilökunta palvelee teitä jatkossa myös uusissa tiloissa Raisiossa. Korjaamotoiminta siirtyi 14.4.2020 Raisioon Soininkadulle, missä toteutamme autojen määräaikaishuollot, nelipyöräsuuntaukset, korjaukset, ohjelmoinnit yms. Voit jatkossakin jättää autosi Yliopistonkadulle mistä kuljetamme veloituksetta autosi Raisioon isompaan korjaukseen, huoltoon yms. ja toimitamme autosi valmiina Yliopistonkadulle, mistä voit noutaa autosi huollettuna. Yliopistonkadun pisteessä teemme vielä pienempiä huoltotoimenpiteitä.

Asiointi Autoasi-korjaamollamme on helppoa ja huoletonta. Palvelu on joustavaa ja asiakaskeskeistä – niin halutessaan asiakas voi asioida suoraan autoa korjaavan mekaanikon kanssa – ja sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Olemme erikoistuneet määräaikaishuoltoihin. Huoltoa tilatessaan tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessään asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Korjaamomme henkilökunnalla on nykyautojen huollossa ja korjauksessa tarvittava tekninen tieto ja koulutus, korjaamon testauslaitteistot ja työkalut ovat modernien autojen edellyttämällä tasolla, ja korjaamo pystyy viiveettä hankkimaan lisätöissä tarvittavat varaosat.

Korjaamopalvelut

ilmastointi Ilmastointihuolto

pyoransuuntaus Pyöräsuuntaukset

diagnostiikka Diagnostiikka

katsastus Katsastuspalvelut

huolto Autopesu ja käsivahaus

huolto Rengasmyynti

huolto Määräaikaishuollot

rengas Rengastyöt

sahkotyot Autosähkötyöt

sahkotyot Tuulilasinvaihdot

huolto Moottorin optimoinnit

huolto Palvelutankkaus


Pyydä Huoltotarjous

    *Pakollinen kenttä

    Asiakkaan tiedot    Ajoneuvon tiedot


    Lisätietoja