Autoasi apunasi

”Olisipa Autoasi täällä!”

Autolla reissaaminen Suomen kauniissa kesässä on suosittua ja mukavaa lomapuuhaa. Kesän reissuilla kaikki on mahdollista ja eteen voikin tulla tilanteita, jolloin Autoasia kaivattaisiin paikan päälle auttamaan ja neuvomaan. Kaikkeen ei voi varautua, mutta onneksi Autoasi on apunasi – liikuit missä päin Suomea tahansa.

Onko suunnitelmissa kesäreissu autoillen? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 200 € arvoinen Autoasin huoltolahjakortti!

 

Äänestä paras kuva ja voita 100 € arvoinen huoltolahjakortti!

Pyysimme autoilevia kesäreissaajia nappaamaan kuvia hetkistä ja tilanteista, joissa he kaipasivat Autoasia paikalle auttamaan, ja julkaisemaan kuvat Instagramissa tunnisteilla @autoasi ja #autoasiapunasi.

Kurkkaa millaisia kuvia autoilijat jakoivat ja äänestä omaa suosikkiasi! Eniten ääniä saaneen kuvan ottanut palkitaan 200 € arvoisella Autoasin huoltolahjakortilla. Kaikkien äänestäneiden joukosta arvotaan yksi onnekas, joka voittaa 100 € huoltolahjakortin.

Äänestysaikaa on 14.8.2022 saakka, jonka jälkeen palkitsemme eniten ääniä saaneen kuvan ja arvomme voittajan äänestäjien keskuudesta. Kuvakisan voittaja sekä arpaonnisin äänestäjä selviävät 15.8.2022.

Valitse paras kuva ja täytä yhteystietolomake, niin olet mukana arvonnassa!

Tutustu arvontasääntöihimme täällä!

Kuvagalleria