Määräaikaishuollot kaikille automerkeille

 

Autoa kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta isommat, ja kalliimmat, ongelmat vältetään ennakoiden. On järkevää huolehtia määräaikaishuolloista aina autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jotta auto pysyy hyvässä ajokunnossa pitkään ja korjauskulut kohtuullisina. Määräaikaishuoltojen suorittaminen on myös edellytyksenä takuun säilymiselle auton takuuaikana.

Mikä on määräaikaishuolto?

Määräaikaishuolto tarkoittaa säännöllisesti tehtäviä huoltotoimenpiteitä, jotka suoritetaan autovalmistajan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti edellisestä huollosta kuluneen ajan tai kilometrimäärän perusteella riippuen siitä, kumpi tulee ensin täyteen. Osa uudemmista autoista käyttää mukautuvaa huoltoväliä, jolloin auto itse ilmoittaa huollon tarpeesta. Huoltojen sisällöt vaihtelevat automallin mukaan.

Määräaikaishuollon sisältö vaihtelee automallin, kilometrimäärien ja aikojen mukaan, eikä samoja toimenpiteitä tehdä jokaisessa määräaikaishuollossa. On perusteltua hoitaa määräaikaishuollot aina autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, jotta isommilta ongelmilta vältytään ennakoiden ja auto pysyy kaikin puolin hyvässä kunnossa.

Vuosi- ja kausihuolto

Vuosihuolto ja kausihuolto uvaavat huoltoa, joka on hyvä tehdä silloin, kun määräaikaishuollon edellyttämät ajokilometrit tai aikarajat eivät vielä ole täyttyneet, mutta haluat pitää autostasi hyvää huolta, tai varmistaa sen kunnon esimerkiksi ennen lomamatkaa. Tyypillisesti vuosihuolto on määräaikaishuoltoa suppeampi toimenpide, jossa useimmiten vaihdetaan muun muassa moottoriöljyt ja moottorin öljynsuodattimet sekä tarkistetaan jarrujärjestelmän ja valojen kunto.

Lue lisää määräaikais- ja vuosihuollon eroista täältä!

Osaava monimerkkikorjaamo hoitaa kaikkien merkkien määräaikaishuollot

Autoa ei tarvitse aina käyttää merkkihuollossa, sillä ammattitaitoinen monimerkkikorjaamo huoltaa autosi merkistä riippumatta autovalmistajan ohjeita ja alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia osia käyttäen. Ympäri Suomen palvelevat Autoasi-korjaamot ovat lähellä sinua, jolloin huolto hoituu aina kätevästi ja joutuisasti.

Määräaikaishuollon ajaksi sijaisauto?

Vaikka määräaikaishuolto on yleensä nopea muutaman tunnin toimenpide, useat Autoasi-korjaamot tarjoavat sijaisauto toimenpiteen ajaksi. Näin voit halutessasi käyttää huoltoon kuluvan ajan esimerkiksi asioiden hoitoon, kun et joudu odottamaan autoasi korjaamolla.

Autoasi-korjaamot huoltavat ja korjaavat kaiken merkkiset autot ympäri Suomen. Jos epäröit, millaista huoltoa autosi tarvitsee, ota yhteyttä lähimpään Autoasi-korjaamoon! Ammattitaitoiset Autoasi-korjaamoammattilaiset varmistavat autosi turvallisen ajokunnon ja huolettomat ajokilometrit.

Etsi sinulle lähin Autoasi-korjaamo ja varaa aika!