Autoasi-korjaamot työnantajana

Autoasi-korjaamot työnantajana – yhdessä olemme enemmän

Autoasi on perinteikäs, täysin kotimainen ja vastuullinen korjaamoketju, jonka tavoitteena on tarjota autoilijoille osaavaa ja luotettavaa autojen korjaus- ja huoltopalvelua ympäri Suomea. Arvoihimme kuuluvat vaivattomuus, turvallisuus, luotettavuus ja vastuullisuus, jotka ohjaavat jokapäiväistä tekemistä ketjumme korjaamoissa kautta maan.

Autoasi-korjaamoissa huolletaan ja korjataan kaikkien automerkkien autoja vahvalla ammattitaidolla asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimintamme on rakennettu niin korjaamoyrittäjän kuin autoilijan tarpeisiin – haluamme palvella monipuolista arkea eläviä, helppoutta arvostavia autoilijoita ja tavoitteenamme on aina olla asiakasta lähellä.

Töihin Autoasi-ketjukorjaamoon?

Autoasi-korjaamoilla ajoneuvojen turvallisuus ja toimivuus korostuvat myös mekaanikkojen arjessa työn vaatiessa tarkkuutta ja teknistä osaamista sekä kykyä uuden oppimiseen ja ongelmien ratkaisemiseen. Vastineeksi nykyaikaisesta osaamisesta ja innokkuudesta oppia uutta tarjoamme yhteisön, jossa turvallinen työskentely ja monipuolinen tuki mahdollistuvat. Autoasi-korjaamoiden ammattitaito sekä alati muuttuva ajoneuvoala takaavat ketjussa työskenteleville mekaanikoille monipuolisia korjaus- ja huoltotöitä sekä vaihtelevia työpäiviä inspiroivassa ympäristössä.

Autoasi on jo lähes 20 vuoden ajan tehnyt autoilijoiden arjesta turvallista ja sujuvaa eikä loppua näy. Menestyksemme perustuu toimivaan yhteistyöhön – nykyisiin ja tuleviin haasteisiin tartutaan aina yhdessä korjaamoyrittäjien kanssa. Tervetuloa mukaan osaavaan Autoasi-korjaamoketjuyhteisöön – mahtavaa, että olet kiinnostunut meistä työnantajana!

Avoimet työpaikat

Alla olevaa työpaikkailmoitusta klikkaamalla pääset lukemaan työpaikasta lisää.


Lähetä avoin hakemus

    *Pakollinen kenttä

    Lisää CV tai muu liite (pdf, doc, docx)