Palvelut

 

Autoasi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Yhteisen ammattitaidon avulla Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Korjaamomme palvelee asiakaslähtöisesti – saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.

kierratys

Olemme vastuullinen toimija autoalalla, joten korjaamojen ympäristöosaaminen on korkealla tasolla. Kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin yhteistyössä Lassila & Tikanojan kanssa.

Määräaikaishuolto

Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin autosi rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Right to repair

Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin. Autosi takuu säilyy kaikilla Autoasi-korjaamoilla.

Right to repair

Itsenäiset, suomalaiset Autoasi-yrittäjät ovat ammattilaisia valitsemaan sopivimmat osat autoosi. Tarjoamme kaikille osille sekä työlle takuun AUNE-ehtojen mukaisesti.

Lisäpalvelut