Palvelut

 

Täysin kotimaiseen Autoasi-ketjuun kuuluvat autokorjaamot tarjoavat varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autoasi-korjaamoilla huolletaan ja korjataan kaikkien eri automerkkien autoja vahvalla ammattitaidolla. Korjaamot palvelevat asiakaslähtöisesti ja saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun. Tutustu myös Autoasi-rahoitukseen ja sijaisautopalveluihin.

kierratys

Autoasi-ketjun korjaamot ovat vastuullisia toimijoita autoalalla. Autoasi-korjaamot kierrättävät kaiken osista kemikaaleihin yhteistyössä pääasiassa Lassila & Tikanojan kanssa. Korjaamojen ympäristöosaaminen on korkealla tasolla.

Autoasi-palvelut

Huoltoaikaa varatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin autosi rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.

Right to repair -merkki

Right to repair – Autoasi-korjaamot ovat asiantuntevin vaihtoehto merkkikorjaamolle. Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai valmistajan omiin varaosiin.

Auton takuu ja Autoasi-palvelut

Autosi takuu säilyy kaikilla Autoasi-korjaamoilla. Kaikille osille sekä työlle kuuluu takuu autoalan AUNE-ehtojen mukaisesti. Autoasi-korjaamot ovat siten todellinen vaihtoehto merkkikorjaamoille.

Lisäpalvelut korjaamoilla – Autoasi Rahoitus ja Autoasi Sijaisauto