Autoasi Motomerin Kopra palkintosijoille SATL:n Mestarimekaanikko-kilpailussa


Kuva: Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL)

Suomen Autoteknillinen Liitto ry (SATL) järjesti kaikille autoalan ammattilaisille avoimen Mestarimekaanikko 2017 -kilpailun 11. kerran. Kilpailun finaali ja palkintojenjako tapahtui Stadin ammattiopiston tiloissa lauantaina 25.3.2017. Autoasi Motomerin Jari Kopra sijoittui toiseksi Mestarimekaanikko-kilpailussa. Muutama vuosi sitten Jari Kopra voitti samaisen kilpailun. Autoasi-ketju onnittelee Jari Kopraa ja Autoasi Motomeria!

“Mestarimekaanikko 2017 -finaaliin osallistui semifinaalista jatkoon päässeet kolme kilpailijaa. Kilpailijoiden tehtävänä oli suorittaa kolme eri työrastia. Rastien pituus oli 45 minuuttia ja niistä kustakin oli jaossa 10 pistettä, joten finaalin maksimipistemäärä oli 30 pistettä. Rastit olivat erittäin haastavia, eikä pisteitäkään jaettu helläkätisesti. Ensimmäisellä rastilla etsittiin vikaa hybridiautosta, toisella rastilla tehtiin luovutustarkastus ja kolmannella suoritettiin dieselauton vianhakua.”

Menestys ei ole sattumaa. Autoasi Motomerin henkilökunta osallistuu aktiivisesti mm. Autoasi-ketjun tarjoamiin koulutuksiin ja korjaamo on muutenkin kehittänyt toimintaansa pitkään ja kunnianhimoisesti.

Tarkemmat tiedot Mestarimekaanikko-kilpailusta löytyy oheisesta Mediatiedotteesta >>

Lisätietoja Suomen Autoteknillisen Liiton nettisivuilla >>

Jaa sosiaalisessa mediassa