TEBOIL Suomussalmi

Yhteystiedot

Kalliokatu 2
89600 Suomussalmi
Aukioloajat

Korjaamopalvelut

Määräaikaishuollossa koulutetut mekaanikkomme huoltavat autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme huollossa alkuperäistä vastaavia varaosia, jolloin myös autosi takuu säilyy.

Huollattamalla autosi ilmastointijärjestelmän meillä varmistat, että matkasi sujuu mukavasti myös kesähelteellä. Ilmastointijärjestelmään paineistettu kylmäaine voi ajan myötä vuotaa tiivisteistä, mikä vaikuttaa oleellisesti ilmastoinnin tehoon ja toimivuuteen. Tämän vuoksi ilmastointi on suositeltavaa huollattaa säännöllisesti.

Huollot ja korjaukset Huollot ja korjaukset

Jarruhuolto Jarruhuolto

Öljynvaihdot Öljynvaihdot

Nykyajan autoissa tietokone säätelee useita toimintoja ja kirjaa niissä ilmenneitä vikoja. Nämä auton vikakoodit voidaan lukea diagnostiikkalaitteella, mikä nopeuttaa vianetsintää. Meillä palveluksessa Hella sekä Bosch diagnostiikka testauslaitteet. Määräaikaishuollot

Kattavasta rengasvalikoimastamme löydämme juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Hoidamme renkaiden, vannetyöt, tasapainotukset, renkaiden paikkaukset sekä tarvittaessa myös renkaidesi kausisäilytyksen. Rengasmerkkejämme ovat mm. Nokian renkaat, Michelin, Good Year, Continental, Bridgestone, Hankook Landsail, Linglong ja monet muut.

Väärin suunnatut pyörien suuntakulmat kuluttavat renkaita enemmän ja tekevät auton ohjaamisesta vaikeampaa. Tarkistamalla ja säätämällä suuntakulmat säännöllisesti säästät sekä rahaa että renkaita ja parannat ajokokemustasi. Suuntaamme renkaasi uudella 3-D teknologialla.

Akun vaihdot ja testaukset Akun vaihdot ja testaukset

Pakokaasutestit Pakokaasutestit

Vuosihuolto
Huollattamalla autosi säännöllisesti ennaltaehkäiset osien kulumista sekä varmistut siitä, että autosi on turvallinen ajaa. Jos määräaikaishuollon huoltovälin kilometrimäärä ei täyty vuosittain, kannattaa sinun käyttää autosi vuosihuollossa.

Sähköiset huoltokirjat
Audi, Volkswagen, Skoda, Mercedes Benz, Mazda, Ford. Täytämme autosi sähköisen huoltokirjan huollon yhteydessä nykyaikaisesti valmistajan vaatimalla tavalla.

Kausihuolto
Kausihuollossa valmistelet autosi kätevästi sekä kesään, että talveen. Kätevintä on teettää kausihuolto vaikkapa renkaidenvaihdon yhteydessä.

Autonkorjaukset
Tutkimme ja korjaamme autosi viat ammattitaidolla. Korjauksiin kuuluvat mm. auton käyntihäiriöt, päästöviat ja mittaukset, starttimoottorit, laturit, jarruosat, kytkinvaihdot, pakoputket ym. auton varaosa ja tarvike asennukset.

Autonpesut
Puhtaan auton salaisuus on Teboil pesu. Tuo autosi pesuautomaattiimme ja helli autoasi esim. kristallipesulla kiiltovahan kera, niin autosi kiiltää jälleen.

Vetokoukut, lisävalot, autolämpö, käynnistys akut ja Teboil voiteluaineet
Hyvän vetokoukun avulla kuljetat autollasi niin asuntovaunua, traileria kuin peräkärryäkin vaivattomasti. Me asennamme autoosi haluamasi vetokoukun sopivalla sähkösarjalla.

Lisävalaistusta autoosi asennamme haluamallasi tavalla. Suosituimpia tällähetkellä ovat esim. LED-lisävalopaneelit.

Defa-lämmitysratkaisut asentamalla sekä laadukkaan Varta- tai Bosch-akun avulla autosi käynnistyy varmemmin talvipakkasilla.

Laadukkaat Suomessa valmistetut Teboil-voiteluaineet autonvalmistajan omilla laatuvaatimuksilla saat autoosi meiltä.

Tervetuloa palveltavaksi!


Pyydä Huoltotarjous

    *Pakollinen kenttä

    Asiakkaan tiedot
    Ajoneuvon tiedot

    Onko kyseessä:

    Lisätietoja