Autoasi-ketju tukee junnufudista

HJK_junnu2_WEB
Autoasi-ketju sponsoroi HJK:n juniorijalkapallon pelaajia kuluvana vuonna 2016. Autoasi-korjaamoketju on toiminut HJK:n sekä juniorijoukkueiden tukijalkana myös monena aiempana vuotena. – Tulosta on tehty ja tehdään jatkossakin, yhteispelillä.

Jalkapallossa kuten monessa muussakin asiassa taidot kehittyvät vain harjoittelemalla ja mahdollistamalla olosuhteet harjoittelulle. Autoasi-ketju haluaa olla osaltaan luomassa näitä mahdollisuuksia ja on siksi mukana tukemassa HJK:n nuoria jalkapalloilijoita. Joukkuepelaamisen arvot ja opit ovat sellaisia, joista nuorille on luultavasti paljon hyötyä koko loppuelämän ajan – ja niitä arvoja arvostetaan paljon myös meillä korjaamoketjussa sekä yrityselämässä yleensä.

Autoasi on tehnyt markkinointiyhteistyötä myös Suomen tunnetuimman jalkapalloilijan, Jari Litmasen, kanssa hieman ennen Litmasen aktiviipeliuran päättymistä. Tästä yhteistyöstä voit lukea lisää täältä >>

Autoasi-korjaamot ovat autohuollon rautaisia ammattilaisia ja heillä on osaltaan tärkeä tehtävä myös liikenteen ja autoilun sujumisen kannalta. Hyvin tehty huolto- ja korjaustyö vaikuttaa osaltaan siihen että liikenne on turvallisempaa ja autojen toiminta luotettavampaa. Autoasi-korjaamoilla alkuperäislaatuiset osat, luotettavuus, ammattitaito ja hyvä asiakaspalvelu ovat kaiken toiminnan perusta.

Auto kannattaakin tuoda aina ajoissa huoltoon, jotta sekä arkiset kuljetukset että pidemmät reissut ja vaikkapa perheen juniorien kisamatkat sujuvat ilman yllätyksiä ja turhaa stressiä. Tietenkään kaikkea ei voi ennakoida. Maanlaajuinen yksityisten korjaamoyrittäjien muodostama autokorjaamoverkosto palvelee yllättävissäkin tilanteissa parhaansa mukaan. Autoasi.fi-nettisivujen paikkakuntahaun avulla löytyy aina lähin Autoasi-autokorjaamo.

Jaa sosiaalisessa mediassa