Kiitos Auto 2016 -osastollamme käyneille!

Autoasi-osasto oli mukana marraskuun lopulla autoilun suurtapahtumassa, Auto 2016 -kuluttajamessuilla. Autoasin oastolla keskusteltiin runsaasti vierailijoiden omaan autoon liittyvistä asioista korjaamoyrittäjien kanssa ja jaettiin ilmapalloja sekä täytettiin kilpailukuponkeja.

Osastolla jaettiin myös punaisia Autoasi-logolla varustettuja pikkuautoja sekä ilmapalloja ja muuta markkinointitavaraa ja lisäksi korjaamoyrittäjille jätettiin aivan hurja määrä huoltotarjouspyyntöä. Asiakkaita ei juurikaan tarvinnut houkutella vaan osastolla riitti vipinää koko Auto 2016 -messutapahtuman ajan.

Ajoneuvon merkkivalokilpailussa osallistujien kesken arvottiin jokaisena messupäivänä 200 €:n huoltolahjakortti sekä lisäksi 1000 €:n matkalahjakortti kaikkien osallistujien kesken. Voittajiin on oltu yhteydessä messujen jälkeisellä viikolla ja palkinnot on toimitettu heille.

Messut olivat loistava paikka tavata autoilijoita ja saada suoraa palautetta asiakkailta ja tietenkin saada näkyvyyttä. Vierailijoita oli messuosastoillamme täytettyjen kilpailukuponkien mukaan tullut ympäri Suomea, mm. Tampereelta, Oulusta, Raisiosta ja Jyväskylästä asti. Mukana messuosaston hulinassa olleille Autoasi-korjaamoyrittäjille messupäivä oli mukavaa vaihtelua työhön ja hyvä tilaisuus kuulostella mitä trendejä kuluttajilla ja yleensä autoalalla on ilmassa.

Autoasi sai kiitoksia ja hyvää palautetta useilta osastolla käyneiltä autoilijoilta. Moni osastolla käynyt tunsi siis Autoasi-korjaamoketjun jo entuudestaan. Kiitos Auto 2016 -tapahtuman järjestäjille ja kaikille Autoasi-osastolla vierailleille!

Jaa sosiaalisessa mediassa