Autoasi mukana Auto2016-messuilla

autoasi-asentaja_web-1016

Autoasi-korjaamoketju on mukana Auto2016-tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa pe 18.11. – su 20.11.klo 10-19. Tervetuloa osastollemme tutustumaan palveluihimme sekä osallistumaan tietokilpailuun, jossa arvotaan 200 €:n korjaamolahjakortti.

Autoasi-korjaamot ovat varteenotettava vaihtoehto merkkikorjaamoille, olipa auto sitten takuuikäinen tai vanhempi. Autoasi-korjaamot pystyvät huoltamaan ja korjaamaan kaikkia automerkkejä. Autoasi-korjaamo palvelee asiakaslähtöisesti ja saat tehdyille määräaikaishuolloille ja korjauksille aina takuun.

Autoasi on vastuullinen toimija autoalalla, joten korjaamojen ympäristöosaaminen on korkealla tasolla. Kierrätämme kaiken osista kemikaaleihin.

Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää muuta kuin autosi rekisterinumero ja joko ajokilometrimäärä tai edellisen huollon ajankohta.

Autoasi-yrittäjät ovat ammattilaisia valitsemaan sopivimmat osat autoosi. Kaikki tarjoamamme varaosat ovat ensiasennuslaatuisia joten autosi takuu säilyy kaikilla Autoasi-korjaamoilla.

Lähimmän korjaamon löydät helposti valtakunnallisesta yli kahdensadan Autoasi-autokorjaamon verkostosta kirjoittamalla haluamasi paikkakunnan nimen karttahakuun täällä.

Jaa sosiaalisessa mediassa