Autoasi toivottaa turvallista koulumatkaa!

katupiirros-www

Autoasi toivottaa turvallista koulumatkaa kaikille Suomen koululaisille! Autoilijoita muistutamme siitä, että meillä autoilijoilla ja aikuisilla on aina vastuu siitä, että liikenne sujuu turvallisesti. Ollaan siis skarppeina ja noudatetaan sekä hyviä käytöstapoja että liikennesääntöjä.

Liikenneturvan ja poliisin toteuttaman kampanjan tunnus “Sinä teet suojatien” kannattaa pitää mielessä niin koulupäivinä kuin kaikkina muinakin päivinä. Liikenneturvan kampanja löytyy täältä ja samasta lähteestä löytyy muutakin hyödyllistä materiaalia autoilijoille ja koululaisten vanhemmille. #SinäTeetSuojatien

Autoasi-korjaamoiden palveluita kannattaa käyttää, kun on tarvetta auton korjaukselle tai huoltotöille. Myös aivan pienillä huoltotoimenpiteillä, kuten tehokkaasti valaisevilla polttimoilla sekä uusilla tehokkaammilla tuulilasin pyyhkimillä, voi vaikuttaa oman ajamisen miellyttävyyteen ja yleiseen turvallisuuteen. Pyydä tarjous tai varaa aika autollesi, huoltovälien pitkittäminen ei yleensä kannata vaan voi poikia alkuperäistä suurempia remontteja.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa